O nama

Arhitektonski projektni biro V V – PROJEKT osnovan je 1995. god. u Splitu.
Okupivši oko sebe grupu suradnika s fundusom znanja temeljenim na najboljim tradicijama „Lavčevića“, V V – PROJEKT je svoj renome od početka gradio na profesionalnom pristupu poslu i korektnom pristupu klijentu.
Stoga je (unatoč poslovičnoj samozatajnosti, a zahvaljujući pozitivnoj usmenoj predaji) V V -PROJEKT izrastao u ugledan projektni biro čiji bogati popis referenci obuhvaća projekte najrazličitijih namjena i mjerila: od osmišljavanja stambenih interijera do projektiranja terminala zračne luke.
Možda je jedna od najprepoznatljivijih odlika V V – PROJEKTA predanost i temeljitost kojom projekte promišljamo od prve skice do realizacije.
Vodeći se mišlju da dobra ideja ne završava samo na crtaćem stolu, trudimo se da njena razrada bude promišljena u svim ključnim detaljima, od idejnog do izvedbenog projekta. Jedino na ovaj način se kvaliteta projekta dokazuje i realizacijom na gradilištu.
Primarno koncentrirani oko projektiranja, među ostalim djelatnostima za koje smo specijalizirani ističemo dopuštenje za obavljanje poslova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara, energetsko certificiranje, koordinaciju zaštite na radu i izradu detaljnih urbanističkih planova.
Za kraj, ponosni smo što možemo ustvrditi da se V V – PROJEKT i danas dokazuje kao konstanta i ogledan primjer uspješnog poslovanja i profesionalnosti.